Go4Shape

Shape/vorm: de vorm zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   [vɔrm] Verbuigingen:   vorm|en (meerv.) 1) de lijnen en vlakken die iets/iemand er op een bepaalde manier laten uitzien.

Voor ons is Shape meer dan alleen het visuele aspect. Het bezielt ook mind set of mentale evenwicht. Volgens ons is Shape dus de som van het mentale en fysieke. Een beetje cliché, maar een sterke geest in een gezond lichaam is waar wij samen voor gaan. 
 

Bij Go4Shape werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Zo kan je bij mij voor Mental Coaching in allerlei onderwerpen terecht, voedingsadviezen en personal training. Lees hieronder meer of neem contact met me op om te bespreken hoe ik je kan ondersteunen. 


Welkom bij Go4Shape!

MIND

Iedereen heeft het al eens moeilijk op een bepaald moment in zijn of haar leven. Normaal, want ons leven verandert, mensen rondom ons komen en gaan. Een ingrijpende gebeurtenis kan je har(t)d beïnvloeden, uit evenwicht brengen. Op sommige momenten weet je heel goed wat je niet wilt, maar niet wat je dan wel wilt, voel je je misschien zelfs leeg. 

Soms weet je wel heel goed wat je wil, maar bereik je om een onbekende reden je doel toch niet. Life ain't easy maar daarom hoeft het niet perse onleefbaar te zijn. Coaching schept meer duidelijkheid en orde in de gedachten. Doelen worden duidelijker, verwerken wordt begeleid en zo veel meer. 

BODY

Op het internet is zeer veel informatie te vinden over (on)gezonde voeding. Daardoor is het niet altijd even gemakkelijk om het bos nog door de bomen te zien. Ik help je graag verder met advies op maat dat rekening houdt met jouw leven, activiteitsniveau en doel. Het is geen dieet maar een levensstijl en daardoor ook duurzaam.  


 Sporten doe je met een specifiek doel:

 • Algemene gezondheid verbeteren
 • Spieropbouw of afslanken
 • Voorkomen van rugklachten bij zittend werk
 • Valpreventie zodat je langer alleen thuis kan wonen
 • Krachtopbouw
 • Sport ondersteunend
 • ...


 

 

Jouw lichaam is uniek en dat hoort jouw trainingsschema ook te zijn.  Bij mij kan je terecht voor een trainings- of voedingsschema op jouw maat! 

Werkwijze

Bij mij kan je terecht voor losse dienstverlening of een traject. Zo kan je bijvoorbeeld voor een trainingsschema op maat bij mij terecht, voor mental coaching of een één op één trainingssessie,... . 

Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met de persoon die jou zal begeleiden naar jouw doelen. Daarom kan je steeds bij mij een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek boeken van 0,5 uur. Tijdens dit kennismakingsgesprek verkennen we jouw doelen, hindernissen,...
Na de kennismaking bespreken we de verdere aanpak. Duidelijkheid is belangrijk in onze samenwerking, daar gaan we dus voor!
Op het afgesproken moment haal je jouw voedings- en/of trainingsschema op. Natuurlijk met de nodige uitleg. We maken een vervolgafspraak zodat we de vooruitgang zeker kunnen opmeten op verdere tijdstippen. Let's go!!

Goede afspraken maken goede vrienden, daarom geef ik al graag enkele punten mee die voor mij belangrijk zijn:

 • De sessies worden altijd afgerekend voor de toekomst. Zo is je kennismaking gratis en betaal je op dat moment dus de eerste sessie. Op de eerste sessie rekenen we af voor de tweede sessie,... zo ook voor trajecten. 
 • Kom op tijd en als je te laat bent waardeer ik een seintje. Zo wacht ik niet onnodig. 
 • Annuleren doe je 24 u op voorhand. Bij laattijdig annuleren, wordt de sessie aangerekend.
 • We bespreken zowel je fysiek als je mentale state. Alles wat wij bespreken, blijft uiteraard tussen ons! 


Niet alleen voor persoonlijke projecten kan je bij mij terecht. Ook voor trainingen aan huis, ben je aan het juiste adres. Voor groepen tot 5 personen verplaats ik mij naar locatie en breng het nodige materiaal mee. We bespreken jouw idee en plannen een aanpak op maat. 

Klanten aan het woord

Ik weet nog goed de dag dat we kennis maakte in de fitness.  Ik was, allez, ik dacht dat ik goed aan het trainen was, tot je mij de eerste keer bijstuurde.
Je legde me een meer optimale manier uit om mijn oefeningen uit te voeren, beter afgestemd op mijn doel. Een week later had ik mijn eerste trainings- en voedingsschema op maat.
Elke 2 weken volgen we samen mijn inspanningen van dichtbij op en nu enkele maanden later zijn de resultaten enorm zichtbaar. De kg's vlogen eraf en de spieren kwamen erbij, dat weten we dankzij die tang van jou. 
Bedankt voor je professionele opvolging en begeleiding en ook vooral je steun en motivatie.

Pieterjan. 

Hoi, ik ben Dieter en ben actief als futsal-scheidsrechter in de nationale elite afdelingen.
Om op dit niveau te kunnen blijven acteren heb ik professionele begeleiding nodig om de beoogde doelstellingen te behalen.
In 2021 raakte ik gekwetst aan de heup en moest ik een operatie ondergaan. Dokters spraken toen over een inactiviteit van 4 maanden. Het zijn er 2,5 geworden. Dit mede dankzij de uitstekende begeleiding van Anne.
Haar professionele kennis en gedrevenheid hebben mee het verschil gemaakt. Daarom ben ik één van de eerste personen die Anne haar diensten zeker en vast zou aanraden. 

 Je hebt me een ongelofelijk cadeau gegeven. Je bent de enige met wie ik in jaren voortgang boek en dat enkel door me te confronteren met mijn gewoonten. Ik ben op korte tijd reeds (bijna) 2 kilogram kwijt, en ze blijven er af. Dank je wel!  

~Jean L.~

 

Sporten in groep maar toch aangepast van beginner tot gevorderde.  Ik heb nooit graag sport gedaan maar Ann geeft goede begeleiding en weet waar ze mee bezig is.  Zeker het proberen waard! 
~Evi F.~

Anne is echt een heel goeie trainer. Ze is super vriendelijk en ik voelde me direct goed bij haar. Ze gaf me ook motivatie om dingen te doen dat ik anders niet had kunnen doen. Ik ben echt heel blij dat ik haar als mijn trainer heb gekozen!
~Sumit K.~

Je hebt me leren gezond eten! 
~Vanessa J.~