Over mij

Hoi! 

Ik ben Anne en met Go4Shape zet ik mijn passie om in een dienstenpakket waar ook jij van kan genieten!

Als kind was ik nooit de sportieve van de groep. Vaak had ik last van blessures waardoor ik zelfs niet mee kon doen aan de les Lichamelijke Opvoeding (LO). In mijn laatste jaar moest ik door een hamstring blessure het examen LO overslaan. Ter vervanging mocht ik een eindwerk maken over een onderwerp naar keuze. Voor elke blessure die ik dat schooljaar had, maakte ik een programma met preventieve en ondersteunende oefeningen. Zo begon de nieuwsgierigheid naar de functies van het menselijke lichaam. 

Ondanks mijn 'shape' probeerde ik verschillende sporten: badminton, zwemmen, paardensport,... . Niets bleef plakken voor langere tijd. Tot in mijn mid 20's, toen een vriendin een Obstacle Race liep. 

"Dat wil ik ook doen!" en sindsdien ben ik niet meer gestopt met sporten. Al snel begon ik kilometers te vreten en startte ik met Crossfit om de nodige kracht te ontwikkelen voor de Obstacle Races. Ik liep er een 10-tal samen met verschillende loopwedstrijden. Uiteindelijk liep ik 2017 de Antwerp Marathon. In de aanloop daar naar toe, proefde ik van een lange wedstrijd voorbereiding. Dat kon ik wel smaken :) Ik leefde 6 maanden naar dat ene moment toe. 

Door een schouder blessure na een val en een pijnlijke knie, stopte ik met Crossfitten en lopen. Stil zitten is echter niet meer voor mij. Zo kwam ik opnieuw in de fitnesswereld terecht. Naar mijn ervaring dé perfecte sport waar ik rond mijn blessures kan trainen zonder problemen.

Tijdens mijn zoektocht naar informatie, ontwikkelde ik al snel een passie voor voeding en beweging. Ik volgde reeds meerdere cursussen en school me nog steeds bij om up to date te blijven met nieuwe wetenschap. Aangezien ik zelf blessure gevoelig ben, heb ik ook steeds aandacht voor blessure preventie. 

Ik weet als geen ander hoe uitdagend een gezonde levensstijl kan zijn. (Je kan mijn eigen reis volgen via instagram.) Het ene moment houd je je aan een strikt schema. Het andere kan je alles eten, wat eetbaar is. Soms maak je grote sprongen vooruitgang en soms blijft je lichaam even 'stil staan'. Daarom is aandacht voor mentaal welzijn zeer belangrijk en komt mijn opleiding NAC coaching goed te pas. Het houdt me gemotiveerd om elke dag verder te gaan naar mijn doel. 

Hopelijk leren we elkaar snel kennen. Met veel plezier ondersteun ik jou naar jouw doel!

Groetjes!

Anne 

Opleidingen

  • Henselmans PT-Course, Bell Coaching
  • NAC coaching, Inner Balance 
  • Afslankconsultent, Centrum voor afstandonderwijs
  • Adviseur sport voeding, Centrum voor afstandonderwijs 
  • Adviseur kinder voeding, Centrum voor afstandonderwijs 
  • Core Stability trainer, Centrum voor afstandonderwijs 
  • Personal trainer, Centrum voor afstandonderwijs